UNITRADESOFT - sistem za upravljanje resursima preduzeća

...

Slika
UNITRADESOFT-ERP je softver firme UNITRADE SOFT Brčko koji omogućuje kontrolu, analizu i upravljanje svim poslovnim procesima i novčanim tokovima preduzeca. UNITRADESOFT-ERP automatizuje cjelokupni poslovni proces - od planiranja preko izvršenja, do praćenja i integracije svih robnih, materijalni i finansijskih tokova preduzeća.

UNITRADESOFT-ERP je integrisani informacioni sistem i u cjelosti je domaći proizvod, što je veoma bitno i izdvaja nas na tržištu BiH, te nam daje mogućnost potpunog prilagođavanja potrebama domaćim poslovnim subjektima.

UNITRADESOFT-ERP je skup programskih rješenja razvijan u ovoj firmi u proteklih 15 godina.


UNITRADESOFT: (ERP za mala,srednja i velika preduzeca)

PAKETI:
MODULI:
  • Informacioni sistem za komunalna preduzeća
  • Informacioni sistem za obračun i naplatu usluga
  • Informacioni sistem za ugostiteljske objekte
  • Informacioni sistem za apoteke
  • Informacioni sistem za računarsko upravljanje robama u hipermarketima

ASW - sistem za upravljanje resursima preduzeća

...

Slika
Više od 100 preduzeća u Srbiji i regionu izabralo je ASW Inženjering, kao partnera koji informacione tehnologije stavlja u službu unapređenja poslovanja kompanije. Ne samo brojnost, već i fleksibilnost naših softverskih proizvoda i pratećih usluga, omogućava da ih u potpunosti prilagodimo poslovnim zahtjevima klijenta i pružimo integrisana rješenja oblikovana prema IT potrebama pojedinačne kompanije. Zato naša rješenja, zasnovana na jedinstvenoj tehnologiji, čine sastavni deo poslovanja, ne samo srednjih preduzeća, već i velikih korporacija.

ASW: (ERP za velike kompanije i korporacije)


0 0

Pratite nas...